2016. július 18., hétfő

OFF bejegyzés! KAMPÁNY!

Helló-helló minna! :3

Célszerűnek éreztem, hogy elindítsak egy ilyen kampányt, még akkor is, ha nem lesz túl nagy sikere, hiszen nem vagyunk valami sokan mi, akik animés blogokat vezetünk. Drága írónőm neve is szerepel a dologban, mivel ő az egyik legnagyobb animefan, akit ismerek. <3 <3
Mindenesetre ennek a kampánynak két célja lenne.
·         Az egyik, hogy az anime FF és AU műfajú történeteket is egyaránt támogassák és vegyék figyelembe, mint a többi fanfic és egyéb témájú blogokat.
·         A másik viszont az lenne, hogy az ilyen blogok írói könnyedén egymásra találhassanak a blogvilágban és olvashassák a kedvenc, vagy ismert animéjükről költött történeteket.
Ha te is vezetsz anime témakörbe tartozó blogot, vagy csupán támogatsz minket, akkor tedd ki ezt a kis plecsnit a blogodra. Modulba, vagy külön „kampányok” menüpontba, mindegyJ Valamint, továbbítsátok ismerőseiteknek, akiknek ez úgymond „jól jöhet”, vagy éppen benne lennének. A kép linkje erre a bejegyzésre jusson vissza, hogy mindenki más is tudja, hogy ez most miért van.





Végezetül pedig a drága olvasóinkhoz szólok! Írjuk a részt, csak hát nekem gyakorlati melóm volt 4 hétig, társírónőm pedig nyaralnj volt. De mos tmár neki estünk, hamarosan érkezik a firss. Emellett új lett a design, már ideje volt, hogy kezdjek vele valamit, remélem nektek is tetszik!:D A zenelejátszó is frissült, menci zenékkel, haha.xd

Na, ennyi lettem volna mára Bonbonok, mindenkinek további szép napot/estét/nyarat kívánok! <3 <3

8 megjegyzés:

  1. Sziasztok! Habár nem írok animés ff-et, de szeretem olvasni őket, ezért kitettem a képet az egyik legsikeresebb blogomba. Remélem pár követőmnek felkelti majd a figyelmét.
    (Siessetek a kövi résszel, nem bírom már, elvonási tüneteim vannak)
    http://azutolsomeccs.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  2. Szia! Támogatom a kampányt, kiraktam a plecsnit :)
    Nálam egy "Kampány a fanficekért" folyó kampány zajlik szóval ha van kedved csatlakozhatsz c:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia ^^
      Köszönjük szépen, megnézem a bejegyzésedet a kampányról és természetesen támogatjuk mi is, hiszen jártasak vagyunk többnyire az FF témákban :)

      Törlés
  3. Én írok animés FF-et (bár jelenleg csak Kyou Kara Maou fandomban), szóval támogatlak titeket. Meg az animés fanficeket is. :)

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok! Bár nem animés fanfictiont írok, de olvasni imádom őket! *-* Szóval mindenképp támogatom és kiteszem a blogomra! ;)

    VálaszTörlés