2016. szeptember 2., péntek

OFF: Életjel!

Helló Bonbonoook! <3

            Élünk, nem marad abba a sztori folytatása, szereztem új gépet! Jó vagyok az in medias res kezdésekben. Nos, a helyzet a következő lenni… Mivel imádlak/imádunk és tisztelünk titeket, mint olvasókat, akik nélkül nem nagyon lenne érdemes ezt a blogot publikálisan vezetni, szükségét éreztem egy ilyen újabb OFF bejegyzésnek, hogy képben legyetek ti is: a folyti hamarosan érkezni fog! Kicsit nehezen, mivel most kaptam (vettem, muhahaha) egy régebbi, de működő és írásra meg blogolásra tökéletesen alkalmazható laptopot, plusz ugyebár megint egy újabb tanév veszi kezdetét, ami nem könnyít a dolgunkon… de, addig örüljünk, míg iskolába járunk, nemde? Munka mellett még ennyi időnk se lenne, mint most.
No, de! Ez a bejegyzés kicsit szólna most rólunk is, hogy jobban megismerjetek minket és természetesen a bloggal/történettel kapcsolatban is lesznek némi infók még itt, úgyhogy remélem, végig olvassátok!:)
Szóval… nem tudom, hogy mennyire vettétek észre azt, hogy az utóbbi részek már szebben meg vannak formázva és jobban oda is figyelünk az el– illetve a körülírásokra. (Jó néha, így is becsúszik egy-két baki, de, ha lesz sok, sok, sok szabadidőm, akkor mindet ki fogom javítani, a régebbi részekben is!) Ennek egyik oka azonban az, hogy én mindenképpen írói pályára szeretnék lépni, ezért kicsit jobban odafigyelek most már a formalitásra, kinézetre, szövegalkotásra, stb. Kittukám is tartja velem a lépést, úgyhogy ő is nagyon sokat és gyönyörűen fejlődik írás terén, bár ő úgy tudom, nem ezzel akar komolyabban foglalkozni. Az évek alatt igazából mind a ketten nagyon sokat fejlődtünk… rengeteg szösszenetek és rövid, béna, kezdő irományok vannak még meg abban a régi csoportban, ahol összeakadtunk… plusz még a jó múltkor megtaláltam a pendriveomat, amin egy csomó régebbi sztorim van és azokat olvasva, szívből örülök, hogy Nero karakterem is fejlődött az évek alatt, nem csak én.
Nos, kicsit a karaktereinkről írnék inkább… nekünk eredetileg ezek voltak a legeslegelső párosításaink: SasuNero és ToshiMimi. Toshi, alias Toshiro a Bleachből és Sasuke ugyebár a Narutoból…
Még emlékszem, Miminek kezdetben rövid barna haja volt és zöld szeme, szeplői egyáltalán nem voltak. Nero viszont mindig is szőke hajú, napbarnított bőrű és zöld szemű volt. De se Neronak, se Miminek nem volt kezdetben bátyja, mindkettő egyke volt.
A legelső Sasukénak a természete rossz volt, az a tipikus „megerőszakollak és megverlek, mert én vagyok itt a helyi raj” féle típus, és az ő legjobb barátja akkoriban Naoki volt, akinek a stílusa, a személyisége sokkal inkább hajazott ugyanerre, csak lightosabb verzióban.
Aztán valahogy Kitti rákattant a franciákra (imádja, mint én a görögöket) és onnan jött Mimike mostani végleges kinézete, plusz a bátyja és végül alkotott magának egy pasi karaktert, aki lett Rayne.
A sok közös történetek írása alkalmával egyre több szereplőink lettek, többek között ugyebár Narou, akinek Naoki először még csak a haverja volt, aztán lett csak a testvére és Naoki is azóta már rohadtul megváltozott. Itt az AOT sztoriban is eléggé lányosabb jellemet képvisel már, mint amilyen amúgy lett volna.
Jelenleg ezek a főkaraktereink vannak, akik ezen blogban is szerepelnek (beleértve Paris-t is, akivel még lesz dolgunk a ff-ben), de emellett még vannak mások is, akik a jelen történetben például nem szerepelnek. Őket nem is hoznám most fel, mert ők nem lesznek jelen egy darabig egyik történetben sem). Egyet emelnék ki igazán, aki nem más, mint Rikki Ackerman. Igen, Ackerman, ugyanis lentebb említeni fogok valamit, amihez köze lesz. Ő lenne Rivaille 23 éves öccse. Míg Riv a jó oldalt képviseli, hogy úgy mondjam, az öccse egy valóságos pokol szökevény, az ördög fia, egyszóval rohadtul nem jönnek ki egymással…

A történettel kapcsolatban: nem tudjuk előre, hány részes lesz stb. A történet főszálát sikerült szinte teljesen és véglegesen kidolgoznunk, lesznek még benne érdekes tények és előtérbe fognak természetesen kerülni az óriások is, nem csak a love story-k, de mindennek idő és történés kell.
Mivel jelenleg nagy AOT lázban égünk, ezért a blogon majd fel fog tűnni két újabb menüpont. Az egyikbe jönni fognak az OVA részek (terveztünk ilyet is, igen és már meg is van, hogy mi, csak természetesen neki kéne ülni, írni). A másik menüpontnak az elnevezését még nem tudom (ha esetleg kommenteltek ehhez a bejegyzéshez, akkor segíthetnétek tippet adni, ami nem túl hosszú xd  <3), de abba jönnek majd az „egyéb sztorik”, amik szintúgy ezekkel a szereplőkkel és Rivvel fog íródni. Lesz majd egy Notre Dame-i Toronyőr feelinges történet, amiben Naoki lány lesz (és lesz benne egy király, az kurva poén lesz, nem árulom el, hogy ki, csak annyit mondok, hogy nem saját kari)… és lesz majd egy Insidious fanficc is, ami egy Attack on Titan AU is egyben. Ezekben néhányszor (nem sűrűn, többnyire inkább említve, de) szerepelni fog Erwin, de benne lesz Mikasa is, Eren is Armin is, Hanji is. Plusz, én külön elkezdenék írni egy saját történetet, amiből szeretném, ha könyv lenne majd, de annak is így blogon Riv lenne az egyik férfi főszereplője… de ebben a történetben már Riv általam kitalált öccse is szerepelne. Szóval, ha majd felkerülnek ezek a történetek (a királyos és a szellemes kategóriájúakat már elkezdtük bőven), akkor remélem azokat is nagy örömmel olvassátok majd itt..:)

Hát azért túl sok mindent nem fecsegtem itt, alig hoztam össze eddig két oldalt, de nem akarlak titeket halálra untatni, főleg mivel gondolom már az érkező folytatást várjátok, hogy mi lesz a szereplőkkel… egyébként, ha bármi kérdésetek van velünk, a történettel, a bloggal vagy épp a karakterekkel kapcsolatban, akkor nyugodtan írhattok itt, vagy az ask.fm-es oldalamon, vagy akár a Facebookomon is!^^
Végezetül pedig hoztam egy kis képregény ízelítőt a saját sztorimból… mert amúgy mangaka is szeretnék lenni.
Hogy egy kicsit képbe legyetek, a történet lényege az, hogy Neronak nem volt apja sosem és az expasija bosszút áll rajta, mikor elhagyja őt a csaj. Így Neruci az anyjával együtt rendőri segítséghez fordulnak, ahol Rivaille Hadnagy kapja meg az ügyüket természetesen, ugyanis a már körözött öccse is nyakig benne van ebben a szituban (nem Rikki Nero exe, azt nem árulom el, mi köze van ehhez, hihi), éppen ezért Nero jó „csalétek” lesz Riv számára, hogy elkapja végre Rikkit, és magához költözteti Nerot. Akkor még nem történik közöttük semmi sem, egy ágyban alváson kívül (azt se mondom el, hogy miért alszanak egy ágyban :P). Plusz még annyit, hogy Nero Rivaille által ismeri meg Joshuát is és Mimit is, mert ez kb. az AOT alternatívája, ahol Riv és Josh jóban vannak. A modern Rivaille Ackerman kurva szexi, dög és aahw…<3 majd meglátjátok!!
Remélem olvasható a szöveg, nem írtam valami szépen…
De azért azt ide írom, hogy, mikor Riv olvassa az iPhonejára (!) érkezett üzenetet, akkor Josh írta neki azt, hogy „Mégsem megyek. Mimoza elő került, haza jött. Sztem Nero is lassan haza talál…”
Jó gyönyörködést a manga próbálkozásomban…:$ xd  egyébként még nincs kész a kis manga részlet, mert még lenne mit rajzolnom hozzá, csak hát a lustasááág...:( XD És emellett még van egy AOT-os mangám is, ami spoiler veszélyt jelent a történetre nézve, de nem bírtam a véremmel, mikor nem volt gépem, így írás helyett megrajzoltam egy darabig az egyik későbbi jelenetet. Ha gondoljátok és szeretnétek (ha kíváncsiak vagytok a spoiler miatt), akkor azt is megosztom veletek egy újabb bejegyzésben, amíg nem érkezik a friss és ropogós 18. rész:)


Addig is sok puszi nektek, örülök, ha benéztetek és elolvastátok ezt a kis bejegyzést, sok sikert a suli kezdésekhez és a következő bejegyzésnél jelentkezünk!:) <3 <3Ha sHha


2 megjegyzés:

  1. Hónapok óta nincs új rész :'( Már nagyon türelmetlen vagyok :((((((( Lécci, ne hagyjátok félbe a történetet! ♥

    VálaszTörlés
  2. Ebből a mangádból kaphatunk majd még képeket? ������

    VálaszTörlés